Nyheter

Kontakta valberedningen...


...om du är en engagerad person har har tid och möjlighet att driva och påverka föreningens arbete. Om just du känner att du är sugen på att jobba aktivt på ideell basis för vår fina förening, våra hästar och vår anläggning så är ett styrelseuppdrag det bästa sättet.


Vi har årsmöte i februari 2023 och då ska kan nya medlemmar väljas in.


Kontakta gärna valberedningen för vidare information. Du hittar deras kontaktuppgifter här

Vill du hjälpa till att driva och underhålla vår anläggning?


Anläggningsgruppen skulle behöva några fler kloka huvuden och starka armar för att kunna lösa ut en del av driften och underhållet. Bl.a. jobbar vi nu intensivt med att se över vilka åtgärder som kan göras för att minska vår energiförbrukning på anläggningen.


Har du kunskap och erfarenhet av denna typ av frågor och vill bidra med kloka idéer, smarta lösningar eller fysiskt arbete, så kontakta gärna styelsen

HRF främjar och utvecklar framtidens idrottare och ledare!


HRF erbjuder reklamplats för ditt företag. Det finns fortfarnade möjlighet att få en skylt med företagslogga uppsatt i stora ridhuset. Tänk på alla filmer från lektioner och tävlingar som läggs upp på sociala medier! 


Vi har även möjliget att erbjuda ditt företags logga här på hemsidan för 1500 kr/år. 


Arbetar du inom marknadsföring? Vill du bidra aktivt och påverka föreningens ekonomiska situation? Hör i så fall gärna av dig till Sandra för vidare information, sandra.farrington@hotmail.com.

Våra sponsorer