Medlemsbrev 7-8

Augusti 2023

 

Hej,


Våra ridskolehästar har njutit av sommarledigheten under några veckors tid i juli. Alla har mått bra och fått vila upp sig ordentligt. De kom tillbaka till stallet och började ridas igång under första veckan i augusti och ridskolan startade sin termin med lektioner den 7 augusti.


Lördagen 26 augusti hade vi ett medlemsmöte för alla som är aktiva inom ridlekis och ridskolan. Det var väldigt välbesökt och vi är glada att så många tog sig tid att lyssna in på viktig information men också ta möjligheten att ställa frågor och komma med förslag.


Sammanfattningen av informationspunkterna finns nu upplagd på hemsidan https://hammarorf.se/nyheter/

 

Funktionärsuppdrag och kommande tävlingar

Som vi nämnde i förra medlemsbrevet kommer vi nu börja med bestämda tävlingar för de olika ridgrupperna att ansvara för. Här är de kommande tre tävlingarna så att alla kan boka in sina dagar med ideellt arbete för föreningen.

  • Ponnydressyr vecka 36, 9 - 10 september

          Funktionärsansvar: lördags- och måndagsgrupperna

  • Hästdressyr vecka 40, 7-8 oktober
    Funktionärsansvar: tisdags- och onsdagsgrupperna 
  • Hästdressyr vecka 46, 19 november

          Funktionärsansvar: torsdags- och fredagsgrupperna

Denna information finns också på hemsidan tillsammans med vår aktivitetskalender för hösten https://hammarorf.se/information/idellt-arbete-f-r-f-reningen

 

Städ och fix under hösten

Vi behöver planera in några städ- och fixardagar under hösten. Nu till helgen försöker vi göra lite enkelt fix inför tävlingen 9-10 sept, men vi behöver ha en större städ- och fixardag lite längre fram. Det blir troligen under september månad men vi får återkomma med exakt datum.


Håll utkik i våra kanaler på instagram och facebook så får du mer information om detta.

 

Parkeringen

Vi vill än en gång påminna om hur viktigt det är att parkera nära gräskanten mot stora utebanan så att det inte blir för trångt när både hästar, människor och cyklar rör sig på vägen vid parkeringen. Det är också väldigt viktigt att när man kommer med bilen när det finns gott om utrymme, parkera då nära andra bilar så att det är lätt att fylla på så att det blir lagom avstånd och så många som möjligt får plats. Under några timmar varje vardagkväll är det väldigt trångt på parkeringen, så om de första som parkerar på eftermiddagen gör det på ett smart sätt hoppas vi på att efterkommande fortsätter att nyttja parkeringens utrymme på bästa sätt. 

Vi måste alla hjälpas åt att parkera så att utrymmet används effektivt och att vi värnar om säkerheten när hästar, människor och bilar ska samsas om samma utrymme.


Detta är något vi tog upp på medlemsmötet i lördags och redan dagen efter på söndagen så var det stor skillnad med jättebra utrymme, som gjorde att passage med hästar kändes mycket tryggare! 😊


Glada hälsningar,

HRF styrelse och personal

Medlemsbrev

Våra sponsorer