Snart är vi igång med Hippocrates...

Vi på Hammarö Ryttarförening kommer börja arbeta i ett administrativt system som heter Hippocrates Academy och som förenklar vår vardag samt ger dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat där.


Alla elever har ett eget konto, är eleven under 18 år är det målsman som har tillgång till kontot. Detta innebär att du som elev/målsman behöver logga in i elevportalen och uppdatera personlig information samt godkänna ett avtal. Avtalet kommer upp direkt vid inloggning.


När du har gjort detta så finns länken till din personliga information längst upp till höger – klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.


Via Hippocrates Academy gör du följande:

  • Avboka vid sjukdom/frånvaro

  • Boka igenridning

  • Uppdatera dina personuppgifter vid till exempel flytt eller byte av telefonnummer eller mejl. Det är viktigt att dina uppgifter är korrekta så att vi kan komma i kontakt med dig.

  • Ta del av information om verksamheten.

  • Se fakturor.


Inloggning:

Du loggar in på följande adress: https://elevportal.hippocrates.se/

Användarnamn: din mejladress.
Lösenordet kommer inom kort
Bolagskod kommer inom kort

Kom ihåg att ändra ditt lösenord till ett personligt.


Hippocrates Academy finns ännu inte som nedladdningsbar app men kan läggas till som genväg på hemskärmen.


iPhone och iPads: Öppna hemsidan i webbläsaren på telefonen, klicka på mittenikonen längst ner på hemskärmen ”lägg till på hemskärmen”.

Android: Öppna hemsidan i webbläsaren på telefonen, klicka på de tre punkterna längst upp i högra hörnet, välj ”lägg till på hemskärmen”.


Tänk på att ridskolan också kommunicerar viktig information via hemsidan, våra sociala medier och anslagstavlorna i stallet.


Vid frågor kontakta kansli@hammarorf.se