Sponsring

HRF främjar och utvecklar framtidens idrottare och ledare

HRF erbjuder reklamplats för ditt företag


Medlemmarna i Hammarö Ryttarförening äger ridskolehästarna och anläggningen. Personal och ideella krafter ansvarar för drift, underhåll och reparationer. Tack vare  eldsjälar med stort engagemang och medlemmar med hög sakkompetens inom olika områden har vi möjlighet att driva ridskolan, tillhandahålla boxplatser för privathästar, samt arrangera uppskattade tävlingar.


Vår barn- och ungdomsverksamhet utvecklar jordnära och engagerade ledare. Med stort eget ansvar ser vi hur våra fina ungdomar tar stora kliv framåt i sin egen utveckling och sin utveckling som förebilder för varandra och för de yngre. Detta tycker vi är så viktigt, och HRF är den självklara och trygga platsen för våra barn och ungdomar. 


Vi vill ständigt utveckla föreningen och verksamheten som vi erbjuder medlemmarna. Nu har ditt företag möjlighet att få reklamplats i vårt stora ridhus. Vill man att ens företag ska synas så är det hos oss - tänk bara på alla filmer av ridande som läggs upp på sociala medier efter varje ridlektion eller tävling! Detta får även spridning utanför kommunen och närområdet. 


Här på hemsidan har man möjlighet att få sitt företags logga publicerad för 1500 kr per år. Kontakta marknadskommittéen genom Sandra Farrington, sandra.farrington@hotmail.com, för vidare information.


Vi är stolta sponsorer av Hammarö Ryttarförening