Information

Hammarö Ryttarförening

Hammarö Ryttarförening finns till för alla och erbjuder en trygg, rolig och meningsfull fritid med hästen i centrum.


Hos oss får alla möjlighet att utvecklas på sin egen nivå.

HRF:s verksamhetsidé, värdegrund och vision är det som leder och guidar oss i vår verksamhet. Vår förening vilar på dessa viktiga tankar och förhållningssätt. Vad dessa innbär kan du läsa mer om under Värdegrund, idé och vision


På Hammarö Ryttarförening erbjuder vi ridlektioner på stora hästar, för nybörjare och erfarna ryttare, liksom ridlektioner på ridlekiset där våra minsta hästar introducerar barnen till ridning på ett lekfullt sätt. 


Vi erbjuder även trimlektioner för mer erfarna ryttare som vill utmana sig själva och komma längre i sin utveckling som ryttare.


Dessutom har vi möjliget att erbjuda privatlektioner för erkända ridinstruktörer och utbildade ridlärare. Som privatryttare har man möjlighet att boka delar av anläggningen eller nyttja förbokade tider för särskild användning. 


Våra scheman uppdateras vid behov och även medlemspriser och lektionsavgifter kan ändras. All information om detta finns här på hemsidan. 


Vi har också samlat information om regler och villkor för anläggningen och hur vi hanterar hästarna för stösta säkerhet. Om olyckan trots allt skulle vara framme finns även information om hur man anmäler en skada.